Kontakt: Ľubka Madudová 0915 850 251

Kurzy  od septebra 2019

Ul.SNP 251, budova "Hýbadlo" bývalý robotnícky hotel hneď pri Lidli

  • Pondelok
    17:00 – 18:30
    joga pre začiatočníkov
    Ľubica Madudová
  • Streda
    17:00 – 18:30
    joga pre mierne pokročilých
    Ľubica Madudová

Cvičiteľ: Ľubka Madudová 0915 850 251

Informácie pre záujemcov o cvičenie jogy:
Na kurzy Jogy pre začiatočníkov k Zuzke a Mirovi do Liptovského Mikuláša a k Ľubke do Liptovského Hrádku môžu záujemci prísť bez toho, aby sa vopred nahlasovali. Za prvú hodinu sa neplatí.
Vo všetkých kurzoch je ešte niekoľko voľných miest. Do skupiny pre pokročilých môžu záujemcovia prísť až po predchádzajúcom súhlase cvičiteľa. Karimatky a deky sú k dispozícii v Jogacentre v Liptovskom Mikuláši a záujemcovia si so sebou okrem pohodlného športového oblečenia pokrývajúceho celé telo, nemusia nič priniesť. Cvičíme naboso, naboso sa aj pohybujeme v priestoroch JOGAcentra. Ak cítite potrebu mať nohy v teple, zabezpečte si hrubšie a teplejšie ponožky. Pri cvičení všetky predmety, ktoré by mohli narúšať vašu pohodu, odkladáme - to znamená, že hodinky, opasky, bižutéria, šperky, retiazky aj vypnutý mobil ostávajú v zamknutej šatni. Na cvičenie jogy v Sokolovni v Liptovskom Hrádku je potrebné priniesť si deku aj karimatku.

Platí sa priamo na hodine v hotovosti. Jedno cvičenie stojí 4 eurá. Študenti, nezamestnaní, invalidní a nepracujúci dôchodcovia, ženy na materskej majú jedno cvičenie za 3,50 eur.